Werken bij

Werken bij het studenten rechtsbureau Maastricht:

Heb je je propedeuse op zak en lijkt het je wat om je juridische kennis in de praktijk te brengen? Dan is het misschien iets voor jou om ons team te komen versterken.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het draaien van een dienst op het kantoor en het uitwerken van zaken thuis. De hoeveelheid diensten die je draait, ligt uiteraard aan het aantal medewerkers. Normaliter is dit ongeveer eens in de twee weken. Een dienst duurt drie uur, van 10.00 tot 13.00. We zijn geopend op dinsdag, woensdag en donderdag.

Naast het draaien van een dienst, wordt je geacht eens in de 2 weken een op de faculteit georganiseerde vergadering bij te wonen. Dit duurt van half zeven tot acht uur ‘s avonds. Deze vergaderingen worden georganiseerd om de zaken van de afgelopen weken samen in vertrouwen te bespreken.

Naast de diensten en vergaderingen organiseren we ook ongeveer 1 keer per maand een activiteit. Denk hierbij aan een gezellige borrel, gezamenlijk uit eten of op stap in het Maastrichtse nachtleven.

Het Studenten Rechtsbureau is een hechte groep studenten waarbinnen ook goede vriendschappen ontstaan. Het Rechtsbureau is op vrijwillige basis en een goede aanvulling op je studie.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en een goede motivatiebrief naar het e-mail adres van het Rechtsbureau, srb@maastrichtuniversity.nl. En wie weet zien we je snel op een gesprek!


Leave a Reply